ARVOMME

Sadun maailma – Lapsen maailma

Lapselle luonnollinen tapa oppia uutta on leikin avulla. Luovat menetelmät ja tarinallisuus ovat osa Piccolon konseptia. Meille Piccolossa on tärkeää kohdata jokainen lapsi hänen yksilöllisyyttään kunnioittaen ja arvostaen.

Kiireettömyys ja läsnäolo

Kiireetön ilmapiiri ja aito läsnäolo ovat toimintamme peruspilareita ja niihin panostamme. Toimimme pienryhmissä. Meillä ei juosta tukka putkella, vaan mieluummin rennolla asenteella. Jokaisella, niin isolla kuin pienellä, on oikeus tulla aidosti kohdatuksi. Työntekijämme ovat töissä lapsia varten. Lämmin syli on aina tarjolla.

Minä ja meidän yhteisömme

Kulttuurinen moninaisuus on tärkeä osa Piccolon toimintaa. Matkaamme tarinoissa mm. kierrätysajattelun maailmaan ja nautimme kasvispainotteisen kotiruoka-lounaan, jonka toimittaa paikallinen yhteistyökumppanimme.

Maailma minussa – minä maailmassa

Meille Piccololaisille on tärkeää auttaa lapsia ymmärtämään osansa ympäröivässä maailmassa. Teemme yhteistyötä eri tahojen kanssa, vierailemme lähialueen leikkipuistoissa ja teemme retkiä. Hyvä vuorovaikutus kotiväen kanssa on myös tärkeässä roolissa osana toimintaamme.