Piccolon purtavat

Aamupalaksi tarjolla on vaihtelevasti eri puuroja, kerran viikossa myös muroja. Aterioilla on ruuan lisäksi tarjolla näkkileipää tai leipää. Tuoreet kasvikset, hedelmät tai marjat ovat myös osa jokaista ateriaamme. Kasvispainotteiset lounaamme valmistaa paikallinen yhteistyökumppanimme Ravintola Hanna Maria.
 

RUOKALISTA VIIKKO 15 

MA SOIJAMAKKARAKASTIKE JA PASTA

TI KASVISSOSEKEITTO, JÄLKIRUOKA

KE KALAPUIKOT

TO KASVISKIUSAUS

PE BROILERIPULLAT

 

RUOKALISTA VIIKKO 16

MA BROILERIPASTA

TI PERUNAPURJOKEITTO, JÄLKIRUOKA

KE KANANUGETIT JA MUUSI

TO PAISTETTU LOHI

PE KASVISSOSEKEITTO, HEDELMÄ

 

RUOKALISTA VIIKKO 17

MA KASVISLASAGNE

TI KALKKUNAPATA

KE LOHIKEITTO, JÄLKIRUOKA

TO MANGOBROILERIPATA JA RIISI

PE PORKKANAPIHVIT

 

RUOKALISTA VIIKKO 18

MA LINSSI-TOMAATTIKASTIKE JA PASTA

TI KALKKUNAKIUSAUS

KE BATAATTIKEITTO, JÄLKIRUOKA

TO SOIJA-SUIKALEMAKARONILAATIKKO

PE KALAMUREKEPIHVI

 

RUOKALISTA VIIKKO 19

MA HAWAJINKANA

TI SEIKEITTO JA HEDELMÄ

KE BROILERNAKIT JA MUUSI

TO KASVISSOSEKEITTO, JÄLKIRUOKA

PE PUNAJUURIPIHVIT

 

RUOKALISTA VIIKKO 20

MA KALKKUNANAKKIKEITTO, JÄLKIRUOKA

TI PINAATTIOHUKAISET JA PERUNA

KE PORKKANAKEITTO, HEDELMÄ

TO PÄIVÄN KALA

PE BROILERIMUREKEPIHVI