Teatterimuskaria Piccolossa!

Tervetuloa teatteriharrastuksen maailmaan! Päiväkoti Piccolo tekee yhteistyötä Porvoolaisen Teatteri Soittorasian kanssa järjestämällä mahdollisuuden teatteriopintoihin kahdessa ikäryhmässä tiistaisin klo 9.00-9.45 (Ryhmä 1) ja klo 10.00-10.45 (Ryhmä 2). Toiminta tapahtuu Teatterimuskarin muodossa. Teatterimuskarit pidetään suomen kielellä.

Teatterimuskari on enemmän kuin tavallinen muskari. Siellä lauletaan, soitetaan, liikutaan musiikin mukaan ja leikitään. Tekemisissä on aina mukana teatteri. Keskeisen sisällön opetukselle muodostaa Sirkus Soittorasia, joka on fiktiivinen paikka ja jonka hahmot seikkailevat pitkin vuotta myös Teatterimuskaritunneilla.

Lukukausimaksut ja ilmoittautuminen

Teatterimuskariin ilmoittaudutaan koko lukuvuodeksi kerrallaan. Lukuvuosimaksu on 160 euroa ja se maksetaan kahdessa erässä. Lisäksi 25 euron oppilasmaksu, joka sisältää teatterin T-paidan, osallistumistodistuksen, uuden oppilasjärjestelmän ja vakuutuksen. Lisätietoa voit lukea teatterin omilta sivuilta osoitteesta http://www.teatterisoittorasia.com/tpo/

Teatterimuskariin ilmoittaudutaan Eepos-järjestelmän kautta osoitteessa https://soittorasia.eepos.fi.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan!

 

 

Aikataulu lukuvuonna 2022-2023

 

Teatterimuskariryhmät kokoontuvat lukuvuonna 2022-2023 päiväkoti Piccolossa tiistaisin alla olevan aikataulun mukaisesti. Kokoontumiskertoja on 14 kpl per lukukausi ja opetus alkaa 30.8.

Ryhmä 1: klo 9.00-9.45

Ryhmä 2: klo 10.00-10.45

Ilmoittautua voi kumpaan tahansa ryhmään ja lopullinen ryhmäjako tehdään yhteistyössä päiväkodin henkilökunnan kanssa osallistujien iän sekä päiväkotiryhmän huomioon ottaen.

Aikataulut luettavissa myös oppilaan oppaasta teatterin kotisivuilla

 

Jäikö jokin asia askarruttamaan mieltä?

Ota yhteyttä Teatteri Soittorasian iloiseen väkeeen!

Pentti Kinosmaa
Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)
TPO päätoiminen opettaja
040 557 3223
pentti.kinosmaa@teatterisoittorasia.com

Sanna Karjalainen
Musiikkipedagogi (AMK), varhaisiän musiikkikasvattaja
TPO vastaavaopettaja
044 533 2185
sanna.karjalainen@teatterisoittorasia.com