Teatterimuskaria Piccolossa!

Tervetuloa teatteriharrastuksen maailmaan! Päiväkoti Piccolo tekee yhteistyötä Porvoolaisen Teatteri Soittorasian kanssa järjestämällä mahdollisuuden teatteriopintoihin kahdessa ikäryhmässä. Toiminta tapahtuu Teatterimuskarin muodossa tiistaisin klo 9.00-9.45 (1-2 -vuotiaat) ja 10.00-10.45 (3-5 -vuotiaat). Koronavirus-tilanteen vuoksi toiminta on toistaiseksi rajoitettu vain Piccololaisille. Teatterimuskarit pidetään suomen kielellä.

Teatterimuskarissa teatteri ja muskari kulkevat käsi kädessä, ja uusia asioita opitaan aina leikin varjolla, elämysten kautta. Työtapoina käytetään laulua, loruja, tarinan kerrontaa, musiikkiliikuntaa ja soittamista.

Lukukausimaksut ja ilmoittautuminen

Teatterimuskariin ilmoittaudutaan koko lukuvuodeksi kerrallaan. Lukuvuosimaksu on 160 euroa ja se maksetaan kahdessa erässä. Lisäksi 25 euron oppilasmaksu, joka sisältää teatterin T-paidan, osallistumistodistuksen, uuden oppilasjärjestelmän ja vakuutuksen. Lisätietoa voit lukea teatterin omilta sivuilta osoitteesta http://www.teatterisoittorasia.com/tpo/

Teatterimuskariin ilmoittaudutaan Eepos-järjestelmän kautta osoitteessa https://soittorasia.eepos.fi. Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan!

Aikataulu vuonna 2020

Teatterimuskarin lukuvuosi alkoi tiistaina 1.9. ensimmäisellä kokoontumisella. Lukuvuosi on jaettu syys- ja kevätlukukauteen alla olevan aikataulun mukaisesti. Muskarilaiset on jattu kahteen ikäryhmään ja ne kokoontuvat Piccolon tiloissa aina tiistaisin aamupäivällä.

Syyslukukausi: 1.9.-24.11.2020 (ei syyslomaviikolla)

Kevätlukukausi: 12.1.-6.4.2021 (ei hiihtolomaviikolla)

Ryhmät:

Tiistaisin klo 9.00-9.45: 1-2 -vuotiaat

Tiistaisin klo 10.00-10.45: 3-5 -vuotiaat

Aikataulut luettavissa myös oppilaan oppaasta teatterin kotisivuilla.

Jäikö jokin asia askarruttamaan mieltä?

Ota yhteyttä Teatteri Soittorasian iloiseen väkeeen!

Pentti Kinosmaa
Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)