Piccolon Purtavat

a’la Hanna-Maria

*AAMUPALAKSI TARJOTAAN VAIHTELEVASTI

ERI PUUROJA, KERRAN VIIKOSSA MYÖS MUROJA. ATERIOILLA ON RUUAN LISÄKSI TARJOLLA NÄKKILEIPÄÄ TAI LEIPÄÄ. TUOREET KASVIKSET, HEDELMÄT TAI MARJAT OVAT MYÖS OSA JOKAISTA ATERIAAMME.*

 

PICCOLON PURTAVAT (kuuden viikon kiertävä lista)

RUOKALISTA VK 1

MA SOIJAMAKKARAKASTIKE

TI KASVISSOSEKEITTO, JÄLKIRUOKA

KE KALAPUIKOT

TO KASVISKIUSAUS

PE HÄRKISPIHVIT

 

RUOKALISTA VK 2

MA LOHIKEITTO, JÄLKIRUOKA

TI BROILERIPASTA

KE KUKKAKAALIGRATIINI

TO PAISTETTU LOHI

PE KIKHERNEPASTA

LISUKKEINEEN

 

RUOKALISTA VK 3

MA KASVISLASAGNE

TI KALKKUNAPATA

KE PERUNAPURJOKEITTO, JÄLKIRUOKA

TO MANGOBROILERIPATA

PE PORKKANAPIHVIT

 

RUOKALISTA VK 4

MA HÄRKISKASTIKE

TI KALKKUNAKIUSAUS

KE BATAATTIKEITTO

TO MAKAROONI-KASVISLAATIKKO

PE KALAMUREKEPIHVI

 

RUOKALISTA VK 5

MA HAWAJINKANA

TI KASVIS-RATATOULE

KE BROILERNAKIT JA MUUSI

TO KASVISHERNEKEITTO, JÄLKIRUOKA

PE PUNAJUURIPIHVIT

 

RUOKALISTA VK 6,

MA KALKKUNANAKKIKEITTO, JÄLKIRUOKA

TI PINAATTIOHUKAISET JA PERUNA

KE KASVISPATA

TO PÄIVÄN KALA

PE BROILERIMUREKEPIHVI