Piccolon purtavat
RUOKALISTA VIIKKO 1
MA HAWAJINKANA
TI SEIKEITTO JA HEDELMÄ
KE BROILERNAKIT JA MUUSI
TO KASVISSOSEKEITTO, JÄLKIRUOKA
PE PUNAJUURIPIHVIT
RUOKALISTA VIIKKO 2
MA KALKKUNANAKKIKEITTO, JÄLKIRUOKA
TI PINAATTIOHUKAISET JA PERUNA
KE PORKKANAKEITTO, HEDELMÄ
TO PÄIVÄN KALA
PE BROILERIMUREKEPIHVI
RUOKALISTA VIIKKO 3
MA SOIJAMAKKARAKASTIKE JA PASTA
TI KASVISSOSEKEITTO, JÄLKIRUOKA
KE KALAPUIKOT
TO KASVISKIUSAUS
PE BROILERIPULLAT
RUOKALISTA VIIKKO 4
MA BROILERIPASTA
TI PERUNAPURJOKEITTO, JÄLKIRUOKA
KE KANANUGETIT JA MUUSI
TO PAISTETTU LOHI
PE KASVISSOSEKEITTO, HEDELMÄ
RUOKALISTA VIIKKO 5
MA KASVISLASAGNE
TI KALKKUNAPATA
KE LOHIKEITTO, JÄLKIRUOKA
TO MANGOBROILERIPATA JA RIISI
PE PORKKANAPIHVIT
RUOKALISTA VIIKKO 6
MA LINSSI-TOMAATTIKASTIKE JA PASTA
TI KALKKUNAKIUSAUS
KE BATAATTIKEITTO, JÄLKIRUOKA
TO SOIJA-SUIKALEMAKARONILAATIKKO
PE KALAMUREKEPIHVI
