Piccolon purtavat
RUOKALISTA VIIKKO 10
MA KASVISSOSEKEITTO, HEDELMÄ
TI KALKKUNAPATA
KE LOHIKEITTO, JÄLKIRUOKA
TO MANGOBROILERIPATA JA RIISI
PE PORKKANAPIHVIT
RUOKALISTA VIIKKO 11
MA LINSSI-TOMAATTIKASTIKE JA PASTA
TI KALKKUNAKIUSAUS
KE BATAATTIKEITTO, JÄLKIRUOKA
TO SOIJA-SUIKALEMAKARONILAATIKKO
PE KALAMUREKEPIHVI
RUOKALISTA VIIKKO 12
MA HAWAJINKANA
TI SEIKEITTO JA HEDELMÄ
KE BROILERNAKIT JA MUUSI
TO KASVISSOSEKEITTO, JÄLKIRUOKA
PE PUNAJUURIPIHVIT
RUOKALISTA VIIKKO 13
MA KALKKUNANAKKIKEITTO, JÄLKIRUOKA
TI PINAATTIOHUKAISET JA PERUNA
KE PORKKANAKEITTO, HEDELMÄ
TO PÄIVÄN KALA
PE BROILERIMUREKEPIHVI
RUOKALISTA VIIKKO 14
MA SOIJAMAKKARAKASTIKE JA PASTA
TI KASVISSOSEKEITTO, JÄLKIRUOKA
KE KALAPUIKOT
TO KASVISKIUSAUS
PE BROILERIPULLAT
RUOKALISTA VIIKKO 15
MA BROILERIPASTA
TI PERUNAPURJOKEITTO, JÄLKIRUOKA
KE KANANUGETIT JA MUUSI
TO PAISTETTU LOHI
PE KASVISLASAGNE
